DOJMOVI O KNJIZI “BOŽJI ŠAPAT U DOLINI BLAGOSLOVA”

Poštovani, najsrdačnije Vam zahvaljujem na dolasku! Nadam se da je tribina ispunila Vaša očekivanja, a još više da dijelite moje mišljenje kako ju je svakako trebalo održati. Srdačan pozdrav i puno uspjeha u daljnjem radu jer mi se Vaša knjiga iznimno svidjela.
dr.sc. Lidija

Knjiga je divna. Prezahvalnog sam srca za svaki redak - definitivno jedan od najljepših poklona prošle godine. Toliko Božje prisutnosti u njoj isprepleteno sa svakodnevnim životnim situacijama; duhovna hrana svakom vjerniku potrebna.
Dalija D.

Utisci su odlični: točno se čovjek nađe na svakoj stranici. Baš mi je došlo u dobro vrijeme, kad sam stalno u nekim brigama - kao da se nadvio crni oblak i nikako da se razvedri. Ali sad je već druga priča. Hvala vam puno.
Dalija K.

Dalibor Vadljević iz Bjelovara, niz godina je uključen u misiju širenja Riječi Božje. Odnedavno je u svoje djelovanje uključio i knjigu “Božji šapat u Dolini bagoslova”. Kršćanske je knjige dijelio u Bjelovaru, Đurđevcu i obližnjim mjestima. Knjigu “Božji šapat u Dolini blagoslova” posebno je istaknuo na štandu. “Ljudi su – naglašava Dalibor - uglavnom bili iznenađeni da se takva knjiga dijeli besplatno. Bili su sretni da su je mogli dobiti za sebe; neki su je uzeli i za prijatelje. Ljudima sam mogao ukazati na Isusa i vaša iskustva u knjizi. Uglavnom, zadovoljan sam ovom akcijom. Neka Bog blagoslovi sve ljude koji su dobili knjigu.”
Dalibor V.

Zahvaljujem se na poklonu knjige koja me je dočekala kad sam došla kući s posla. Suprug nije znao da čitam i slušam Vaše poruke stoga mi je rekao: netko ti je poslao neku knjigu. Znam da nisam ništa naručila pa sam ga pitala: koliko si platio. Odgovorio je: "Ništa." Bila sam iznenađena. Malo sam ju prolistala i shvatila o kome se radi ali iskreno nisam ju čitala sve do sada. U molitvi sam i toliko mi je Vaš tekst Vaše riječi, iskustvo drago, blisko i puno značajno. Puno Vam hvala i velika hvala. Znam da neće biti jednom pročitana, bliske i drage riječi teksta sam podvukla markerom. Svaka pohvala i velika hvala. Moj je muž Vukovarac pa ste mi i ste strane dragi i bliski.
Suzana Š., 12.02.18.

Želim se zahvaliti na knjizi što je dospjela u moj skromni dom: "Božji šapat u Dolini blagoslova". Poučna je. U dosta sam se primjera našla iz mog života. Sve pohvale i obilje Bozijeg blagoslova. Vjerujem da ćete nas i dalje usrećivati s novim izdanjima.
Mirjana G.

Svidio mi se Vaš način i stil pisanja. Zanimljivo mi je kako na jednostavan način i kroz svakodnevne i osobne priče približavate čitatelju Božju riječ. Poglavlja su poučna i svako donosi barem jednu motivirajuću poruku koja se može primijeniti na svakodnevni život.
Slavica K.

Blagoslov je moći zapisati svoj bogati životni put protkan biblijskim redcima, citatima i primjerima. Očita želja autora je osvijestiti svakog pojedinca i pokazati mu da je u našim životima obilje blagoslova kojih smo svjesni, ali i onih kojih nismo, a trebamo biti za njih zahvalni. Životni put čovjeka isprepleten je mnoštvom odluka koje trebamo u povjerenju prepustiti Božjoj snazi kako bi nam učvrstila vjeru i pomogla razviti što veću ljubav prema ljudima. Ova knjiga potiče na razmišljanje i donosi glavnu utjehu u bilo kakvoj nedaći, a to je da nas Bog nikada neće napustiti ukoliko mu se utječemo molitvom. Blagoslov zasigurno neće izostati.
Ana B., Baranjsko Petrovo Selo

Upravo čitam Vašu knjigu. Svi me znaju kao osobu koja nikad ne pušta suzu. Nakon niza traumatičnih i kontinuiranih događaja, puno me je prijatelja molilo da to nekako izbacim iz sebe, kroz plakanje, ali ja to nisam mogla. Naravno, moje tijelo, koje je sve godinama akumuliralo, odgovorilo je samo - kroz bolest! Slučajno sam dobila Vašu knjigu da pročitam
(nakon mnogo pročitanih knjiga slične tematike) i već prva njena rečenica u meni je izazvala gorko plakanje. To sam doživjela kao dar i hvala i Vama i Gospodinu na tome. Neću Vas više zamarati svojim problemima, ali bi Vas nešto jako zamolila. Puno bi mi značilo. Kao duša snažne vjere i pouzdanja u Gospodina, spomenite me u svojim molitvama!
Marica

Poštovani, hvala Vam puno na neočekivanom daru. Knjiga "Božji šapat u dolini blagoslova" me je silno obradovala i oduševila. U njoj ste uistinu na jednostavan način spojili i povezali biblijske motive, osobna svjedočanstva beskrajnu ljubav prema Kristu. Knjiga je naprosto hrana za dušu, svjetlo i snaga za svaki novi dan.